BUD TEHNIC CREATIV SRL

Servicii

Atelier – Restaurare

Serviciile oferite de echipa noastra sunt impartite in urmatoarele categorii, in functie de complexitatea lucrarilor necesare:

Reparare mobila

interventii simple, punctuale pentru a reface stabilitatea si functionalitatea unui obiect din lemn natural sau material composite din lemn (PAL, MDF, etc).

Reconditionare mobila

interventia de a aduce in stare de functionare un obiect al activitatii umane. Aici, functionalitatea este esentiala, aspectul initial poate fi schimbat dupa bunul plac.

Restaurare mobila

actiunea de a restaura si rezultatul acesteia, respectiv repararea, aducerea in stare buna si REFACEREA IN FORMA INITIALA a unei opere de arta, monument sau bun cultural.

Atelier-Restaurare

vine in intampinarea celor care cu putina imaginatie si inspiratie, cred ca “vechiturile” s-ar putea transforma in piese de mobilier unicat, printr-o reconditionare atenta, vopsire, pictare sau antichizare, prin schimbarea contextului si a asezarii lor diferita in incapere.

Vechituri apropiate de sufletul posesorului

s-ar putea transforma in piese de mobilier unicat, care ar putea da o nota de stil si s-ar putea integrarea perfect intr-un ambient nou, conceput cu influente retro si modern.

Mobilierul Mostenit

De multe ori ne intrebam ce putem face cu mobilierul mostenit de la parintii nostrii, mobilier vechi din lemn masiv la care tinem foartem mult si ne este greu sa ne despartim.

De ce sa nu beneficiem de marele avantaj pe care il are mobila din lemn masiv, cu putina imaginative si atentie pentru detalii, obiectul dorit isi poate recapata aspectul si frumusetea.

Solutia

este reconditionarea pieselor de mobilier care a devenit o adevarata arta si evident, un adevarat trend. Reconditionarea reprezinta principala metoda folosita pentru salvarea, si ulterior aducerea “la viata” a pieselor de mobilier vechi.

Atelier-Restaurare

Pe langa reparatiile necesare se poate shimba si aspectul spre un design vintage, prin vopsire colorata si accesorii, astfel incat vechiul va deveni nou si in tendinte. Pentru clientii carora le este dificil sa se hotarasca, echipa ATELIER-RESTAURARE.RO asigura servicii de consultanta, oferita de catre arhitectii si designerii colaboratori, sugerand anumite aspecte pe baza informatiilor primite de la client (urmarind asortarea, contrastul sau armonia de culori din cadrul incaperii, conform tendintelor actuale in materie de amenajari interioare).

Adresa

Sat Cosoveni, Str. SLT. Grigorie Constantin 14, jud. Dolj, C.P. 207205

Telefon

0785.148.848

E-mail

atelier@atelier-restaurare.ro