BUD TEHNIC CREATIV SRL

Despre noi

Pasiunea noastra: obiectele de mobilier vechi.

Atelier – Restaurare

Intr-o lume in care “schimbare” este cuvantul cheie ce caracterizeaza viata tuturor, ATELIER-RESTAURARE.RO, ramane o echipa pasionata de obiectelor de mobilier vechi, incercand mereu sa reziste curentului ce incurajeaza schimbarea.

Pornind de la aceasta pasiune si experienta pentru prelucrarea si modelarea obiectelor de mobilier din lemn ATELIER-RESTAURARE.RO ofera in exclusivitate pentru zona Olteniei servicii specializare pentru repararea, reconditionarea si restaurarea mobilierului si a obiectelor din lemn.

Mobilierul si obiectele vechi

In plina era a tehnologizarii, industrializarii si globalizarii, suntem tentati sa cumparam prin casa doar obiecte noi de mobilier si decoratiuni, astfel incat in momentul in care luam o decizie de a renova apartamentul/casa, renuntam in mare parte la mobilierul/obiectele vechi (unele poate din lemn masiv, sculptate manual) si din dorinta de a da o noua culoare si atmosfera spatiului ne debarasam de acestea.

Cu putina imaginatie si inspiratie, aceste “vechituri” s-ar putea transforma in piese de mobilier unicat, printr-o reconditionare atenta, vopsire, pictare sau antichizare, prin schimbarea contextului si a asezarii lor diferita in incapere.

Materiale de calitate

Mobila veche este foarte interesanta chiar si in timpuri noi. Pe langa aspectul ei retro, aceste piese de mobilier sunt caracterizate prin calitatea materialelor si a procesului de fabricatie, mai exact majoritatea sunt realizate manual din lemn natural uscat, masiv cu diferite modele si incrustatii care in prezent greu se mai creeaza si cu costuri foarte mari.

Totusi, trecerea timpului isi spune cuvantul, de aceea mobila veche are nevoie de reconditionare. Pe langa reparatiile necesare se poate shimba si aspectul spre un design vintage, prin vopsire colorata  si accesorii, astfel incat vechiul va deveni nou si in tendinte.

Adresa

Sat Cosoveni, Str. SLT. Grigorie Constantin 14, jud. Dolj, C.P. 207205

Telefon

0785.148.848

 

E-mail

atelier@atelier-restaurare.ro